360 Online Ifjúsági Magazin

360 online ifjúsági magazinElindult Szeged legújabb ifjúsági médiuma, a 360 online Ifjúsági Magazin. A D2 Ifjúsági Központban működő  360° Ifjúsági Médiaműhely tagjai eddig is sokféle médiatartalmat gyártottak, ifjúsági televízióműsortól, a nyomtatott magazinig. Rendszeresen dokumentáltak ifjúsággal kapcsolatos eseményeket. Ezeket eddig külön felületeken lehetett megtalálni. Mostantól minden egy helyen, a 360 Online Ifjúsági Magazin oldalán kerül a világ elé. 

Az oldal tartalmát fiatalok készítik tapasztalt szakemberek segítségével, irányításával. A cél továbbra is az, hogy a fiatalok megismerhessék a média világát. Kipróbálhassák magukat, újságíróként, fotósként, operatőrként szerkesztőként, világosítóként, és még sok más szakterületen végzett zevékenység által. A rovatokat úgy választották ki, hogy széles olvasótábor alakulhasson ki.  Ne csak egy újabb hírportál legyen, ami néha foglalkozik ifjúsági témákkal. Itt az ifjúság van előtérben. A stábtagok érdeklődési köréhez közel álló témákat dolgoznask fel. Vannak podcastok, videók fotók, és cikkek is.  Foglalkoznak zenével, képregényekkel, beszámolnak helyi eseménmyekről, és irodalmi alkotásoknak is helyt adnak.  A honlapot folyamatosan fejlesztik, ahogyan újabb és újabb generációk kezdenek ismerekedni a média világával.

Sokat dolgoztunk azon, hogy új szintre emeljük a médiaműhely munkáját, ami a a 360 online Ifjúsági Magazin formájában valósult meg. Remélem, hogy sokáig működik, és sok leendő médiás kezdi itt a szakmai pályafutását. Ehhez elhivatott tapasztalt szakemberekre van szükség, akik ismerik a média fogásait, és képben vannak az ifjúsági szakmával is. Ez a  360° Ifjúsági Médiaműhelynél adott. Bízom abban, hogy ez sokáig így marad.

 

Kategória: Ifjúsági munka | A közvetlen link.