Megalakult az Aktív Ifjúságért Egyesület

Aktív Ifjúságért EgyesületIgen új szervezetet hoztunk létre kollégáimmal Aktív Ifjúságért Egyesület néven. Személyes érdekeltségem is van. Ez már nagyon régi tervem volt, de eddig mindig másoknak segítettem. Ott voltam számtalan szervezet létrejötténél, de mindig a háttérben, esetleg benne voltam az elnökségben, de inkább a szakmai részért feleltem. Természetesen,sokszor előfordult, hogy nekem kellett menteni menthetőt, és intézkedni, amikor a vezetők nem álltak a helyzet magaslatán. Sok év tapasztalatom van tehát a civil szervezetek irányításában. Erről már többször írtam.

Most azonban engem ért a megtiszteltetés, hogy immár nem háttérben meghúzódva, hanem elnökként is felelősséget vállalhassak. Szerencsém van, ugyanis csupa olyan volt, és jelenlegi kollégával dolgozhatom együtt a fiatalokért, akik tényleg szeretik ezt a tevékenységet. Még akkor is, ha most épp más szakterületen kénytelenek helytállni. Az egyesület, mint szinte minden amit  csinálok több céllal jött létre. Leginkább a fiataloknak szolgáltat iskolán kívüli tevékenységeket, többek között projektekkel, foglalkozásokkal, és későbbiekben közösségi tér üzemeltetésével.

A tanároknak intézményeknek, civil szervezetknek is nyújt szolgáltatást elsősorban információ szolgáltatással, de professzionális fotó, és videó dokumentáció is részét képezi a tevékenységi körnek. Rendszeresen kíván a csapat képzéseket szervezni, és az ifjúsági szakmai fejlesztését, és érdekképviseletét is szeretné ellétni. Sok tapasztalat koncentrálódik a szervezetünkben amit igyekszünk lehető legjobban kihasználni.  Remélem, hamarosan minden korlátozás nélkül tudunk dolgozni a fiatalokért, és a szakmáért. Néhány főbb eseményről a saját honlapomon is beszámolok majd, de akit érdekel minden hasznos információt megtalál az egyesület honlapján.

A bejegyzés kategóriája: Hírek, Ifjúsági munka
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.