KÖ7 – Középiskolások Hete hatodszor Szegeden

KÖ7 Középiskolások HeteNem maradhat év KÖ7 nélkül. Hatodik alkalommal került megrendezésre Középiskolások Hete. A kilencvenes években népszerű programsorozat újjáélesztése remekül sikerült.  Évről évre újabb helyszínek, és diákok jelentkeznek, és aki egyszer már részt vett rajta, visszatér. Ez alighanem jó jel az elmúlt évek tapasztalatait összegezve.  A cél sem változott, középiskolás tehetségeknek bemutatkozási lehetőség biztosítása. Sokaknak a KÖ7 volt az első nagyobb iskolán kívüli produkciója, kiállítása.

Többen később ennek köszönhetően is tovább tudtak fejlődni, és ma már nagyobb szórakozó helyeken is találkozhatunk velük.  Az egyre több résztvevő jelzi azt is, hogy igény van az ilyen eseményekre. Szervezőként jó látni, hogy azok közül, akik az első néhány alkalommal csak vendégként, látogattak el a rendezvényre vagy IKSZ órákért segítettek a megvalósításban, ma már egyre aktívabb tagjai a szervező csapatnak. Értékelik a befektetett munkát, és maguk is büszkék arra, hogy a KÖ7 gyakornokai lehetnek. Ötletekkel segítik a rendezvény fejlesztését, hogy valóban a korosztály igényeinek megfelelő programok legyenek a KÖ7 minden napján.

Az elmúlt évekhez hasonlón, idén is több helyszínen zajlottak a programok részben a megszokott intézményekben. Idén először lett helyszín a D2, és a záró koncerteknek teret adó Pulzus Café. Új elemként ezúttal megválasztották a résztvevők Szeged Legmenőbb tanárát is. A következő, hetedik Kö7 szervezése már a rendezvény után elkezdődött. Jelentkezni azonban csak ősztől lehet majd. Ezért is érdemes figyelni a KÖ7 weboldalát, és közösségi felületeit.

A bejegyzés kategóriája: Hírek, Ifjúsági munka
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.